Pelaajakehitys

Seura järjestää pelaajilleen pelaajakehityksellistä toimintaa varsinaisen oman joukkueen harjoittelun ja toiminnan lisäksi.

Taitokoulu

Taitokoulu on 7-11 vuoden ikäisille tytöille ja pojille järjestettävää lisäharjoitusta. Taitokoulun tavoitteena on tarjota motivoituneille pelaajille lisäharjoitusta sekä innostaa pelaajia harjoittelemaan omalla ajalla. Taitokoulua järjestetään yhdessä Kontun ja Valtin kanssa. Toiminnasta vastaa seuran junioripäällikkö. Taitokoulun toiminnasta tiedotetaan aina siihen kuuluvia ikäluokkia erikseen ja ohjelmoidaan joukkueen omaan toimintaa sopivasti.

Kykykoulu

Kykykoulu 11-13 vuoden ikäisille tytöille ja pojille järjestettävää lisäharjoitusta. Kykykoulun tavoitteena on kohottaa pelaajan henkilökohtaisia taitoja sekä kehittää pelaajan pelikäsitystä harjoittelemalla laadukkaassa ympäristössä.

SHA Helsinki toiminta

SHA toiminta on Helsingin piirin seuroille tarjoamaa pelaajakehitystä joka toteutetaan yhdessä seurojen päätoimisten valmentajine kanssa. SHA toiminta on 11-13 vuoden ikäisille pelaajille järjestettyä leiri- sekä testaamista. SHA toiminta pohjautuu SHA Akatemian pelaajanseuranta konseptiin.

Talenttivalmennus

Talenttivalmennus on 15-17 vuoden ikäisille järjestettävää lisäharjoitusta joka toteutetaan vuosittain seuran valmennuspäällikön määrittelemällä tavalla. Talenttivalmennukseen valitaan mukaan motivoituneita pelaajia jotka haluavat kehittyä kohti aikuisten edustusjoukkuetoimintaa.

Urhea Akatemia

Urhea Akatemia toiminta on Tehtaanpuiston yläasteen kanssa järjestettävää aamuvalmennusta koulun liikuntapainotteiselle linjalle valittujen oppilaiden kanssa. Aamuharjoittelusta vastaa seura sekä valmennus järjestetään seuran ammattivalmentajien toimesta.

Tehtaanpuiston yläaste kuuluu valtakunnalliseen Urhea toimintaan ja Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia toimintoon.

Tehtaanpuiston yläaste on liikuntapainotteinen yläaste ja kouluun haetaan liikunnan soveltuvuuskokeen kautta.

Seura suosittelee sen pelaajiaan hakemaan kouluun ja siten osallistumaan jalkapallon ja liikunnan lisävalmennukseen.

Jalkapallovalmennuksesta vastaavat FC Viikinkien ammattivalmentajat. Harjoitukset ovat torstai aamuisin joko Kartanolla tai Myllypuron Pallomyllyssä. Tavoitteena on lisätä lähiaikana aamuharjoitusten määrä kahteen.

urhea.fi

hel.fi/hki/tehty/fi/Etusivu

blogitehtis.blogspot.fi